Ett brett sortiment av knappar och andra sytillbehör

Vår affärsidé är att sälja allt inom sytillbehör med ett sortiment som är både brett och djupt. Vi har ett stort antal leverantörer, svenska såväl som utländska, alltifrån små lokala företag som Göteborgs Remfabrik, till stora globala leverantörer.

Miljö och hållbarhet

Vi köper direkt från tillverkare och erbjuder därför ett unikt utbud. Vår strävan är att tillhandahålla produkter med god kvalité som är både miljömässigt och ekonomiskt hållbara. Tyvärr finns det ännu inte så många ekologiskt tillverkade artiklar inom sytillbehör. Vår strävan är att hitta och sälja fler produkter som är miljömärkta.

Eftersom butiken har funnits i över 100 år har vi också många varor på lager som inte går att köpa in längre. Det gäller allt från knappar och band till dragkedjor och spännen.

I listan till vänster hittar du vårt sortiment. Märk att detta inte är en webshop. Du kan alltså inte se bilder på våra produkter utan bara en lista på vad vi har. Är det något specifikt du söker, en viss färg eller storlek eller en vara som inte finns listad? Kontakta oss på knappcarlsson1910@gmail.com eller 031-711 60 93.